Par 139 000 eiro plānots uzlabot Autotransporta direkcijas pārziņā esošās informācijas sistēmas

Autotransporta direkcija par 139 000 eiro plāno uzlabot savā pārziņā esošās informācijas sistēmas, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Tostarp iepirkuma uzvarētājam paredzēts nodrošināt sistēmu uzturēšanu, kļūdu labošanu, papildinājumu izstrādi un ieviešanu, garantijas nodrošināšanu un konsultāciju sniegšanu.

Savas darbības nodrošināšanai Autotransporta direkcija ir izstrādājusi un uztur dažādas speciāli tās vajadzībām radītas informācijas sistēmas, kas nodrošina direkcijas pamata funkciju izpildes atbalstu, tomēr liela daļa no tām vēsturiski ir izstrādātas un attīstītas, izmantojot direkcijas iekšējos programmēšanas cilvēkresursus, un par tām ir pieejama ierobežota apjoma tehniskā dokumentācija. Līdz ar to nepieciešami sistēmu uzlabojumi.


Pakalpojuma sniegšana veicama vairākās daļās, tai skaitā īstenojot pasākumus informācijas sistēmu kopējās uzturēšanas nodrošināšanai, kas iekļauj profilaktisko un apkopes pasākumu īstenošanu, ieviešot nepieciešamos informācijas sistēmu uzlabojumus un papildinājumus, kā arī sniedzot konsultācijas jaunajam informācijas sistēmu uzturētajam par informācijas sistēmu programmizstrādi.

Konkursa nolikumā norādīts, ka līguma izpildes termiņš 36 mēneši no līguma noslēgšanas dienas. Pieteikumi iesniedzami līdz šā gada 20.maijam.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.


Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.


Comments

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *