Ventspils pašvaldības iestāde “Komunālā pārvalde” informē, ka sekmīgi ir noslēgušies būviepirkumi iekšpagalmu labiekārtošanai Lielajā prospektā 68, P.Stradiņa ielā 21 un Dzintaru ielā 34.

Iesākoties 2021.gadam, veiksmīgi ir noslēgušies pirmie 3 būvniecības iepirkumi, paredzot veikt iekšpagalmu labiekārtošanu Lielajā prospektā 68, P.Stradiņa ielā 21 un Dzintaru ielā 34 pārbūvējot brauktuves, auto stāvvietas, gājēju ietves, inženierkomunikācijas un izbūvējot energoefektīvu LED apgaismojumu.

Būvniecības iepirkums noslēdzās par aptuveni 10% zem plānotām izmaksām, kas ir finansiāli izdevīgs ieguvums pašiem daudzdzīvokļu dzīvojamo māju dzīvokļu īpašniekiem. Šāds rezultāts tika sasniegts, jo katrā no iepirkumiem piedalījās 5-6 profesionālas būvfirmas gan no Ventspils, gan Liepājas un Kuldīgas. Nākamie soļi projekta īstenošanā ir būviepirkumua lēmuma pieņemšana, attiecīgi organizējot līguma parakstīšanu un būvatļaujas formēšanu. Ja šie procesi norisināsies sekmīgi, tad iestājoties labvēlīgākiem laika apstākļiem, iekšpagalmu labiekārtošanas darbi tiks uzsākti š.g. marta sākumā.

Informāciju sagatavoja Sigita Znotiņa, Sabiedrisko attiecību speciāliste Ventspils pašvaldības P/i “Komunālā pārvalde”.


Comments

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *