Ventspilī izsludina iepirkumus par kanalizācijas tīklu pārbūvi

Ventspils pašvaldības SIA “Ūdeka” izsludinājusi iepirkumus par esošo kanalizācijas tīklu pārbūvi iekšpagalmā Paula Stradiņa ielā 17a un jaunu ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūvi Kuldīgas ielā 138, aģentūru LETA informēja “Ūdeka” mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Egita Vītola.

Stradiņa ielā paredzēta esošo kanalizācijas tīklu pārbūve 92 metru garumā.

Tāpat kapitālsabiedrība ir izsludinājusi iepirkumu par ūdenssaimniecības infrastruktūras izveidi Kuldīgas ielā 138, Ventspilī, kas nodrošinās centralizētos ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumus topošajam daudzfunkcionālajam centram Gāliņciemā, kā arī nodrošinās jaunu kanalizācijas pieslēgumu izbūvi uz diviem privātīpašumiem, kam pašlaik nav pieejami centralizēti pakalpojumi. Šajā objektā kopā paredzēts izbūvēt 135 metrus ūdensvada un 136 metrus kanalizācijas tīklus.

Pašlaik ūdenssaimniecības infrastruktūras atjaunošanai un paplašināšanai nav pieejams Eiropas Savienības līdzfinansējums, tādēļ ūdensapgādes un kanalizācijas infrastruktūras sakārtošana notiek ievērojami mazākā apmērā nekā citus gadus, jo darbi jāveic par kapitālsabiedrības budžeta līdzekļiem. Visi tīklu sakārtošanas darbi šogad ir plānoti kompleksajos objektos, kas tiek īstenoti kopā ar citiem pasūtītājiem.


Comments

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *