Valsts prezidenta kancelejai par 550 000 eiro komandējumus nodrošinās uzņēmums “Averoja”

Valsts prezidenta kancelejas izsludinātajā konkursā par aģentūru sniegto komandējumu nodrošināšanas pakalpojumiem ar paredzēto līgumcenu 550 000 eiro apmērā uzvarējis uzņēmums “Averoja”, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja interneta vietnē pieejamā informācija

Kancelejas izsludinātā iepirkuma priekšmets bija visa veida transporta biļešu rezervēšanas un piegādes servisa nodrošināšana un ceļojumu apdrošināšanas nodrošināšana kancelejas organizētajiem komandējumiem un darba braucieniem un speciālo reisu lidojumu nodrošināšana.

Kopējā plānotā līgumcena līguma darbības periodā nepārsniegs 555 000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Konkursa nolikumā norādīts, ka pasūtītājam līguma izpildes laikā nav pienākuma apgūt visu norādīto plānoto līgumcenu.

Kā norādīja Valsts prezidenta kancelejā, 550 000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa ir maksimālā summa, kas netiks pārsniegta visā līguma darbības laikā. “Samaksa tiks veikta tikai atbilstoši saņemtajam pakalpojuma apjomam – ja mazāk būs komandējumi, arī samaksātā summa būs mazāka,” uzsvēra kancelejā.

Līgums noslēgts ar uzņēmumu, kurš iesniedza konkursa nolikuma prasībām atbilstošu piedāvājumu un kuru atzina par saimnieciski visizdevīgāko, vērtējot tam piešķirto punktu summu. Uzņēmums “Averoja” saņēma 195.16 punktus, liecina atklātā konkursa ziņojums.

Uzņēmums “Averoja” reģistrēts 1996.gadā un tā pamatkapitāls ir 2840 eiro, liecina “Firmas.lv” informācija. Finanšu dati par uzņēmuma darbību 2019.gadā vēl nav publiskoti, bet 2018.gadā tas strādāja ar 15,172 miljonu eiro apgrozījumu un 298 842 eiro peļņu. “Averojas” vienīgā īpašniece ir Sanita Rugina.


Comments

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *