Pēdējo dienu IUB vadītājas amatā pavadīs Dace Gaile

Šodien 9.oktobrī pēdējo dienu amatā pavadīs Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) vadītāja Dace Gaile.
Savukārt 12.oktobrī Gaile stāsies Ekonomikas ministrijas administrācijas vadītājas amatā.
EM valsts sekretārs Edmunds Valantis aģentūrai LETA iepriekš atzina, ka viņš uzaicinājis Gaili pievienoties EM administrācijas komandai, ņemot vērā viņas zināšanas un kompetenci. “Pats amatā esmu neilgu laiku, tāpēc man ir svarīgi izveidot kolektīvu ar spēcīgiem un spējīgiem cilvēkiem. Turklāt patlaban EM administrācijas vadības blokā trūkst cilvēku. Mans uzdevums bija atrast cilvēku, kurš ikdienas darbā spētu sniegt atbalsta funkcijas, risinātu juridiskos jautājumus, lietas, kas saistītas ar iepirkumiem, privatizācijas pabeigšanu, informācijas tehnoloģiju projektu ieviešanu,” atzina Valantis.
Gaile aģentūrai LETA stāstīja, ka viņa IUB ir strādājusi 19 gadus, no kuriem pēdējos deviņus – iestādes vadītājas amatā. Viņa pieņēmusi lēmumu kļūt par EM administrācijas vadītāju, lai uzņemtos jaunos izaicinājumus.
Savukārt Finanšu ministrija (FM) kā nākamo IUB vadītāju izraudzījusies FM Juridiskā departamenta direktoru Arti Lapiņu, par kura iecelšanu jaunajā amatā valdība varētu lemt tuvākajā laikā un viņš IUB direktora pienākumus sāktu pildīt 20.oktobrī.


Comments

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *